fredag 10. mai 2013

Grillsesong

"HOW TO BBQ LIKE A HERO"
En ny grillsesong er i gang. Det melder i alle fall alle reklamer og aviser som kommer inn av døren, og ikke minst alle matbutikkene i sin konkurranse om å vinne oss forbrukere.
Her er noen av uttrykkene som skal lokke oss til nettopp deres butikk:

- Sommerens nye grillfavoritter
- Plukk og miks, 3 for 2
- Kjapp og sunn sommermat
- Den nye spirit
- Grillfavoritt har fått en ansiktsløftning
- Grillduft og feststemning
- Grilltips og festråd
- Dagens grill...tips
- Raskt og enkelt på grillen
- Spesial...
- Gourmet på grillen
- World champion BBQ
- Grillmesteren
- Grill, knips og vinn
- Nytt oppskriftshefte i butikken
- Norges største utvalg har aldri vært billigere
- Nyhet
- Klassikere på grillen
- Kun hos ......
Men hva handler egentlig grilling om?
For meg handler grilling mest om å lage mat som andre har lyst til å spise. Det handler om å finne ut nye ting, nye smaker, nye teknikker og utvikle tidligere erfaringer. Og tar det litt tid, lokker det frem litt nysgjerrighet og forventning til hva måltidet kan bringe av gode og spennende smaker.
Grilling handler om å dele erfaringer med andre. Grilling er noe alle snakker om, enten de griller selv eller er på besøk og får grillmaten servert. Det utveksles teknikker og oppskrifter, det smakes på nye retter og på den måten spres erfaringer og grillglede mellom mennesker. For ikke å nevne når noe går galt... Hvor mange har ikke hørt historien om "da hele grillen tok fyr"...?
Noen griller bare når solen skinner og værmeldingen melder om godt vær. Andre, sånne som meg, griller i all slags vær, enten det er i vind eller sol, i snø eller regn. Det viktigste med grilling er å få frem den genuine smaken som oppstår når gode råvarer møter åpen ild og røyk, og blir servert til familie og gode venner.

God Grillsommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar