En pakke tortillas
Sylteagurker
Chili-paprika-relish
Tomatketchup
Revet hvitost
Skinkepålegg
Paprika
Vårløk
Tomat
Skjær alle ingrediensene i små biter og ha dem i hver sine skåler slik at alle som skal spise kan velge og blande etter eget ønske, eller man kan blande alt i en skål og lage alle like.
Fyll tortillaene slik at de kan brettes på midten.
Pensle den ene utsiden med olje og legg denne siden ned på grillristen over direkte varme.
Mens quesadillaene grilles på den ene siden pensles de med olje på den andre utsiden.
Quesadillaene skal ha fine grillstriper på begge sider - dette går veldig fort, så flytt quesadillaene over til indirekte varme på slutten av grilltiden slik at osten smelter og de blir varme og gode inni.
Bruk et pizzahjul for å dele quesadillaene opp i passe stykker.
Quesadillaene kan serveres som de er, eller med tilbehør fra det "tomme kjøleskapet" som for eksempel salat, agurk i skiver, rømme, taco-saus/-salsa og... guacamole...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar